Värdefulla nätverk
och samarbeten

För att göra ett bra jobb krävs ett stort nätverk av kunder, kollegor, leverantör och personliga kontakter. Och det har vi!

Så här tycker några av våra kunder

Kom i kontakt med Pia första gången 2008 då jag behövde hjälp att vässa min kommunikation. Sedan dess har jag fortsatt att anlita Pia vid ett flertal tillfällen i de olika roller jag har haft. Hon har genom åren varit mitt bollplank inom såväl ledarskaps- som varumärkesfrågor, coachat medarbetare och dessutom faciliterat flera workshops med fokus på att skapa väl fungerande team. Pia är inte bara professionell med mångårig kunskap inom sina områden hon är också en varm och inkännande människa med ett positivt driv som smittar av sig och ger nya perspektiv i stort och smått.”
Anna Möller Wrangel
Chef strategienheten, Upphandlingsmyndigheten
Pia Lanneberg är en otroligt kunnig och inspirerande person, med stor erfarenhet inom sitt område. Vi har anlitat henne som föreläsare vid flera tillfällen i olika sammanhang och responsen från deltagarna har alltid varit väldigt positiv – oavsett om det har varit en föreläsning för ett fullsatt Operaterrassen eller en mindre, personligt utformad workshop. Pias positiva och professionella sätt gör att hennes budskap når fram. Man känner sig alltid peppad och inspirerad efter ett möte med Pia!
Anna Persson
Blendow Group
Jag anlitade Pia som nybliven VD och fick snabbt en samtalspartner som hjälpte mig väldigt mycket i den rollen, men också och ännu viktigare för mig idag, i ett större perspektiv när det gäller synen på ledarskap och värderingar, såväl min egen som andras.
Mattias Josefsson
VD, Johnér Bildbyrå
Jag vände mig till Pia på rekommendation från en kollega för att få hjälp med att uppdatera min varumärkesplattform och jobba med mitt personliga varumärke. Pia har varit en lyhörd diskussionspartner och ett mycket bra bollplank i den processen! Jag gillar verkligen den mix av professionalitet och värme som Pia utstrålar. Den kombinationen har hjälpt mig att tänka nytt och ta ut svängarna när jag skulle landa på nästa steg i utvecklingen av mig och mitt företag.
Lena Berg
Art of Communication
Pia har genom sin gedigna varumärkeserfarenhet, hjälpt oss att stärka och kommunicera vårt varumärke. Det har varit en dynamisk process som bidragit till att vi känner oss tryggare, vassare och stärkta på många olika sätt.
Helena Löwengren
Gestaltpartner
Pia blev snabbt en mycket viktig pusselbit för mig i mitt företagande. Med hennes hjälp kunde jag höja blicken och ta sikte på de långsiktiga målen. Vårt gemensamma arbete resulterade i att vi i snabbare takt kom framåt med både befintliga och nya planer. Pia är en inspirerande person med ett positivt sätt som smittar. Hon har ett enkelt sätt att kommunicera och bidrar till att hitta nya vägar, nya synsätt och nya lösningar.
Mia Seipel
Grundare och kreativ chef Boob Design
Pia har en fantastisk förmåga att sätta fingret på utmaningen och ge verktygen för att lyckas förändra. Att arbeta med Pia har hjälpt mig att lyfta min kommunikation, stärka mitt varumärke och nå mina mål.
Jessica Stenberg
Marknadsdirektör MSD
Valet att anlita Pia har varit avgörande, både när det gäller uppstarten av mitt företag och för att ta det vidare till nästa nivå. Pias gedigna kompetens, professionalitet och härliga personlighet gör henne unik. Hon har varit en stor del i min process och därmed också starkt bidragit till att jag är där jag är idag, både som människa och egen företagare.
Anders Nordström
Art of Running
Pia truly ”walks the talk” and has during my career, starting from a freelance PR consultant to a Marketing Director, helped me define my unique brand and to grow and achieve both career and life success. I consider her my mentor and a true enabler, who has always made me shine beyond imagination. Her fun personality and professionalism, coupled with her wit and wisdom always are in style.
Linda Wakenham
Marketing and PR manager Magplus
Vi använde ”team- branding-processen” för att etablera en ny avdelning inom företaget. Vad vill vi bli kända för? Hur ska vi nå fram internt och bli efterfrågade som sakkunniga? Vad ska varje medarbetare säga om avdelningen när de träffar kollegor som undrar vad vi gör? Pia kickstartade oss med en workshop där vi landade i en gemensam bild om vart vi var på väg och konkretiserade innehållet i avdelningens varumärke. När vi blev konkreta hittade vi också en bra nivå på kommunikationen, inga klyschor utan rakt och tydligt. Supernöjd!
Margareta Almbring
Avdelningschef Svenska Spel
Pia – vilken stjärna du är! Hur du lyckas fånga hela gruppen, hålla den röda tråden, återkoppla på allas frågor – och generöst dela med av en massa bra och handfasta tips. Tack! Full pott från oss
Jenny Lager
Sveriges Annonsörer
Innerbrand skapade förutsättningar för oss att påbörja en omfattande varumärkesresa. De fungerade som ett viktigt bollplank i avgörande beslut om hur arbetet skulle utformas och navigerade sedan organisationen tryggt genom framtagande av vision och värdegrund, varumärkesplattform och kommunikationsstrategi. Deras insats präglas av erfarenhet och självdistans vilket gör att resultatet känns relevant och blir användbart för alla delar av organisationen.
Tove Lindahl Greve
Generalsekreterare Majblommans riksförbund
Vi på Adaptit är i en spännande resa. Vårt bolag utvecklas i takt med omvärlden samtidigt som vi växer. Behovet av att vara tydliga med vilka vi är, vad vi kan och vad vi står för är ständigt aktuellt. Vi kom i kontakt med Pia när vi letade efter en föreläsare till en intern konferens med fokus på våra individuella varumärken. Föreläsningen var både inspirerande och tankeväckande. Efter konferensen fördjupade vi samarbetet. Vi anlitade InnerBrand som bollplank i det löpande strategiska och operativa varumärkesarbetet. Med deras hjälp påbörjade vi resan mot att identifiera och formulera vår företagsfilosofi som idag är basen för allt vi gör. Resultatet blev genuint, relevant och genomtänkt.
Henrietta Hurtig
Adaptit
2-con
Adaptit
Advokatfirman Lindahl
Advokatfirman Vinge
Allergan
Arbetsgivarverket
Art of Communication
Art of Running
Astra Zeneca
Barnens Bokklubb
BerghCo Stockholm
Bjerking
Blendow Group
Boob Design AB
Boston Consulting Group
Danske Bank
DAP Arkitekter
Dustin
Edurus
Finansförbundet
Frontit
Gedeon Richter
GestaltPartner
Grand Relations
GRC Watch
Handarbetets Vänner
H&M
Immedica
Independent Hotel Group
Invici
Iseskog
JLL
Johnér Bildbyrå
Kansliet
Key2Compliance
KMG Städservice
Linklaters
Lule Buildning Systems Ab
MagPlus
Majblommans Riksförbund
Medveten Konsumtion
Moderådet
Morris LAW
MSD
Musikhögskolan
Netclean
Nordregio
Novo Nordisk
NygrenLind
Octapharma
Olsson Lilja Advokater
Projektledarhuset
Projektledarhuset
Rabén & Sjögren
Roche
Samtrans
Sandvik
Sann & Partner
Scania
Sectra
Setterwalls Advokatbyrå
Schering Plough
Sidec Technologies AB
Sifferverket
Sims Executive Search
Sonat AB
Soya Kommunikation
Sveriges Annonsörer
Svenska Spel
Swedbank
Tools Sverige
TRR, Trygghetsrådet
Upphandlingsmyndigheten
Vision
Vivestra AB
Wistrands Advokatbyrå

Vill du veta mer?
Ta en digital kaffe med mig! ​

Följ oss
©2022 All Rights Reserved.