Kommunikation –
viktigaste förmågan
i dagens arbetsliv

Kommunikation är en förutsättning för att fungera i arbetslivet och samhället. Och för att bygga starka varumärken. Det går inte att inte kommunicera. Du kommunicerar hela tiden, oavsett om det handlar om att leda ett möte, bygga relationer, hantera kritiska situationer eller stå på en scen. Vässa den kanske allra viktigaste förmågan tillsammans med oss!

1.Kommunicera effektivt

Vi har de senaste 20 åren tränat flera tusen personer i konsten att kommunicera på ett sätt som inspirerar, motiverar och övertygar. Men vår hjälp kommer du att känna dig trygg i olika kommunikationssituationer, som till exempel att:

  • Tala på ett sätt som inger förtroende och väcker intresse
  • Kommunicera på ett sätt som bygger broar mellan människor, avdelningar och affärsområden
  • Använda ditt kroppsspråk och din röst för att förstärka ditt budskap
  • Förstå och ta kontroll över det intryck du ger 
  • Sälja in en idé, även när det finns lite motstånd 
  • Hantera nervositet, invändningar, frågor och kniviga situationer 
  • Använda power point och andra hjälpmedel på ett effektivt sätt
  • Förstärka ett budskap med hjälp av exempel och historier
  • Hålla dragningar i små och större sammanhang

2.Communicate with impact (strategisk kommunikation)

Vår succékurs Communicate with Impact (en eller två heldagar) får genomgående toppbetyg och åstadkommer förändring – på riktigt!

Vi har ett högt tempo och arbetar interaktivt med deltagarna. Mycket träning, feedback och en fullspäckad verktygslåda utlovas. De strukturer och verktyg vi lär ut går att tillämpa i både större och mindre sammanhang. Vi utgår alltid från er professionella verklighet. Det här är en företagsintern kurs anpassad för 6 -16 deltagare beroende på upplägg.

3.Presentationsteknik 3.0 – Tala så det känns

Det här är en kurs för dig som är van att tala inför grupp, som ofta håller presentationer och som vill ta dig till nästa nivå. Vi tittar på vad framgångsrika TED-talare gör och vad vi kan lära från dem. Du får lära dig vad som krävs för att fånga en publik, hur du upprätthåller intresset och hur du kan tala så det känns. Det här är en företagsintern kurs anpassad för max 8 deltagare.

4.Individuell talarträning

Du kanske är chef som behöver träna på att engagera och få med dig medarbetarna på de förändringsresor som ska göras. Eller konsult som behöver träna på att presentera dig och ditt företag på ett sätt som väcker intresse och inger förtroende. Kanske har du dragningar inför större publik och behöver hjälp att vässa både manus och framförande. Hör av dig till oss så tar vi fram ett upplägg som passar dig.

Vill du veta mer?
Ta en digital kaffe med mig! Boka tid här!

Följ oss
©2022 All Rights Reserved.