Det här kan vi hjälpa dig med

Personal branding • Executive branding • Team branding Thought leadership • PR-coaching • Communication training Leadership • Train the trainer

Bygg starka chefsvarumärken

Ledare med starka varumärken fungerar som magneter. Vi brukar kalla det Kampradeffekten – alla vill jobba med dem och för dem. Vill du veta hur man gör för att utveckla starka chefsvarumärken? Kontakta oss!

Ta hjälp av en PR-coach

Du har kanske ingen eller liten kunskap om vad bra PR-arbete är? Eller en begränsad budget? Eller så tänker du göra en del själv, men behöver lite stöd. Då är vi rätt partner för dig! Vi kan hjälpa dig att förstå vad bra PR är och vad du kan göra för att stärka ditt varumärke med rätt insatser.

Lyft fram människorna

Vill ni uppfattas som ledande inom branschen eller inom ett visst område? Vill ni öka synligheten och få ut ett budskap? Och samtidigt säkerställa att ni personifierar företaget, ger det kropp och själ. Då är det dags att lyfta fram era thought leaders!

Utbilda utbildarna​

Är du expert på ditt område men inte på att hålla utbildningar? Blir du ofta ombedd att berätta om vad du gör för att andra ska lära sig? Vi har lång erfarenhet av att hålla ”Train the trainer” utbildningar.

Kommunicera effektivt

Förmågan att kommunicera räknas faktiskt som en av de allra viktigaste kompetenserna i dagens yrkesliv. Och ändå tränar vi alldeles för lite på det. Vi har lång erfarenhet av att träna människor att presentera och kommunicera på ett effektivt sätt.

Bli en ledare som andra följer

Att vara chef idag är inte helt enkelt och det kan vara ensamt på toppen. Det vet vi av egen erfarenhet. Vi är certifierade affärscoacher och kan vara din tränare och ditt personliga bollplank.

Bygg starka team

Ni kanske har tappat geisten. Ni har svårt att få gehör för era frågor. Ni tycker inte att andra verkar uppskatta det ni gör. Kanske har ni svårt att agera som ett lag, där alla i teamet är viktiga nyckelspelare och har samma mål. Då kan team branding vara något för er!

Vill du veta mer? Ta en digital kaffe med mig!

Följ oss
©2022 All Rights Reserved.