Glad påsk!

Blogg
mars 28, 2018
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Vi vill passa på att önska alla kunder, vänner och samarbetspartners en glad påsk! Vi håller tummarna för fina dagar med mycket påskägg och choklad under årets mest avslappnade högtid.

Själva ägnar vi gärna påsken åt läsning – den klassiska påskdeckaren så klart, men gärna lite fackböcker också.

Här kommer några tips:

Ge och ta av Adam Grant – Om generositet som oväntad framgångsfaktor. Psykologiforskaren och professorn Adam Grant menar att ju generösare du är, desto större chans har du att lyckas oavsett område.

Våga vara operfekt av Brené Brown – Om vikten av att värna om medkänslan med dig själv och att släppa taget om kraven på att vara perfekt, det är nyckeln till ett lyckligare liv enligt Brown.

Extreme ownership av Jocko Willink – Om att ta ansvar. Storsäljande ledarskapsbok om hur du applicerar USA:s specialtrupper Navy SEAL:s ledarskapsprinciper på din egen organisation.

Och glöm för allt i världen inte att lyssna på vår podd – Floskelpodden! Inget livar upp påskmiddagen som lite floskler! I det senaste avsnittet tar vi oss an vår favoritfloskel – mervärde.

Relaterade Inlägg

Effektiv kommunikation
Blogg
september 29, 2022

Sex sätt att bli mer effektiv när du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen

Du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen. Du känner dig lite nervös och osäker, fast du egentligen tycker att det du…
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Följ oss
©2018 All Rights Reserved.