Glad påsk!

Blogg
mars 28, 2018
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Vi vill passa på att önska alla kunder, vänner och samarbetspartners en glad påsk! Vi håller tummarna för fina dagar med mycket påskägg och choklad under årets mest avslappnade högtid.

Själva ägnar vi gärna påsken åt läsning – den klassiska påskdeckaren så klart, men gärna lite fackböcker också.

Här kommer några tips:

Ge och ta av Adam Grant – Om generositet som oväntad framgångsfaktor. Psykologiforskaren och professorn Adam Grant menar att ju generösare du är, desto större chans har du att lyckas oavsett område.

Våga vara operfekt av Brené Brown – Om vikten av att värna om medkänslan med dig själv och att släppa taget om kraven på att vara perfekt, det är nyckeln till ett lyckligare liv enligt Brown.

Extreme ownership av Jocko Willink – Om att ta ansvar. Storsäljande ledarskapsbok om hur du applicerar USA:s specialtrupper Navy SEAL:s ledarskapsprinciper på din egen organisation.

Och glöm för allt i världen inte att lyssna på vår podd – Floskelpodden! Inget livar upp påskmiddagen som lite floskler! I det senaste avsnittet tar vi oss an vår favoritfloskel – mervärde.

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2018 All Rights Reserved.