Glad påsk!

Blogg
mars 28, 2018
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Vi vill passa på att önska alla kunder, vänner och samarbetspartners en glad påsk! Vi håller tummarna för fina dagar med mycket påskägg och choklad under årets mest avslappnade högtid.

Själva ägnar vi gärna påsken åt läsning – den klassiska påskdeckaren så klart, men gärna lite fackböcker också.

Här kommer några tips:

Ge och ta av Adam Grant – Om generositet som oväntad framgångsfaktor. Psykologiforskaren och professorn Adam Grant menar att ju generösare du är, desto större chans har du att lyckas oavsett område.

Våga vara operfekt av Brené Brown – Om vikten av att värna om medkänslan med dig själv och att släppa taget om kraven på att vara perfekt, det är nyckeln till ett lyckligare liv enligt Brown.

Extreme ownership av Jocko Willink – Om att ta ansvar. Storsäljande ledarskapsbok om hur du applicerar USA:s specialtrupper Navy SEAL:s ledarskapsprinciper på din egen organisation.

Och glöm för allt i världen inte att lyssna på vår podd – Floskelpodden! Inget livar upp påskmiddagen som lite floskler! I det senaste avsnittet tar vi oss an vår favoritfloskel – mervärde.

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2018 All Rights Reserved.