Håll ditt varumärke intressant och relevant – nödvändigt för att lyckas!

Blogg
september 4, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Företag har alltid behövt förnya sig för att förbli relevanta och konkurrenskraftiga i sin marknad – vi måste göra detsamma. De färdigheter vi hade i går är kanske inte så viktiga i morgon, den teknik vi använder idag kan vara gammal nästa år. Vi måste hela tiden utvecklas, anpassa oss till en värld i ständig förändring. Vi måste ta ansvar för oss själva och tänka kreativt om vi vill överleva.

Det betyder att du inte kan blunda för eller förkasta det som händer omkring oss längre. Vi måste hålla oss uppdaterade, alerta och relevanta. Det är viktigt att hålla koll på nyheter, forskning och trender inom just din bransch och justera din position och ditt erbjudande efter det.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – ett starkt personligt varumärke är din största konkurrensfördel – men det måste vara attraktivt och relevant för den bransch du jobbar och verkar inom.

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.