Håll ditt varumärke intressant och relevant – nödvändigt för att lyckas!

Blogg
september 4, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Företag har alltid behövt förnya sig för att förbli relevanta och konkurrenskraftiga i sin marknad – vi måste göra detsamma. De färdigheter vi hade i går är kanske inte så viktiga i morgon, den teknik vi använder idag kan vara gammal nästa år. Vi måste hela tiden utvecklas, anpassa oss till en värld i ständig förändring. Vi måste ta ansvar för oss själva och tänka kreativt om vi vill överleva.

Det betyder att du inte kan blunda för eller förkasta det som händer omkring oss längre. Vi måste hålla oss uppdaterade, alerta och relevanta. Det är viktigt att hålla koll på nyheter, forskning och trender inom just din bransch och justera din position och ditt erbjudande efter det.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – ett starkt personligt varumärke är din största konkurrensfördel – men det måste vara attraktivt och relevant för den bransch du jobbar och verkar inom.

Relaterade Inlägg

Effektiv kommunikation
Blogg
september 29, 2022

Sex sätt att bli mer effektiv när du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen

Du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen. Du känner dig lite nervös och osäker, fast du egentligen tycker att det du…
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.