Höst = ny energi

Blogg
juli 29, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Det är svårt att tro augusti redan är här och sommaren närmar sig sitt slut! Men ändå lite skönt med höst (även om det på sätt och vis har varit höstväder hela sommaren). Men ändå: jag tycker om höstkläder och tända ljus, jag gillar att komma in i rutiner och jag gillar att jobba – att vara en liten, förhoppningsvis viktigt. del av andras framgång, det är otroligt häftigt.

Det där med bloggandet har ju däremot varit en trist historia. Inte ett enda inlägg har jag lyckats producera sedan i juni. Eller faktiskt ända sedan i februari. Suck. Inspirationen försvann på något vis. Men nu tar jag nya tag. Det är ju höst, med allt vad det innebär. Nya utmaningar, ny energi! Och en del löften….

 

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.