Inspirerande heldag för dig som vill utveckla ditt varumärke

Blogg
februari 16, 2015
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

BOOST_PBA_webb

Hur ska jag få ett roligare yrkesliv? Kunna ta bättre betalt? Hur ska jag få de kunder, uppdrag eller jobb jag vill ha? Hur gör jag för att bli vald? Att gå från att jaga till att bli jagad? Är det här frågor som du funderar över ibland? Då ska du anmäla dig till seminariet ”Boosta din karriär”. En rolig och inspirerande heldag då du får hjälp att identifiera och marknadsföra ditt varumärke! Läs mer här

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2015 All Rights Reserved.