Mia Skäringer bryter med Proviva

Blogg
september 13, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Mia Skäringer skriver i sin blogg:

”Jag använder hela mig själv i det jag gör men jag tänker inte alltid efter, för jag saknar strategitänket. Därför är jag så oändligt sårbar och naiv. Och det smakar och det kostar. Och jag har heller inga rådgivare som säger vad man förväntar sig av mig. Som hjälper mig att inte välja fel. Jag är bara jag. Och jag väljer fel men ändå rätt. Och det blev skeppsbrott i media

Visst är det så, det är inte helt enkelt och vi gör knasiga saker ibland,  det är det som gör oss till människor. Men det är, som jag skrev i ett tidigare blogginlägg, inte det vi gör som ställer till det mest, utan hur vi agerar på det vi gjort.  Vi förlåter så gärna, i synnerhet personer som redan är så folkkära som Mia Skäringer. Tycker att hon tog ett klokt beslut. Förtroendet återskapat 🙂

 

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.