Mia Skäringer bryter med Proviva

Blogg
september 13, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Mia Skäringer skriver i sin blogg:

”Jag använder hela mig själv i det jag gör men jag tänker inte alltid efter, för jag saknar strategitänket. Därför är jag så oändligt sårbar och naiv. Och det smakar och det kostar. Och jag har heller inga rådgivare som säger vad man förväntar sig av mig. Som hjälper mig att inte välja fel. Jag är bara jag. Och jag väljer fel men ändå rätt. Och det blev skeppsbrott i media

Visst är det så, det är inte helt enkelt och vi gör knasiga saker ibland,  det är det som gör oss till människor. Men det är, som jag skrev i ett tidigare blogginlägg, inte det vi gör som ställer till det mest, utan hur vi agerar på det vi gjort.  Vi förlåter så gärna, i synnerhet personer som redan är så folkkära som Mia Skäringer. Tycker att hon tog ett klokt beslut. Förtroendet återskapat 🙂

 

Relaterade Inlägg

Effektiv kommunikation
Blogg
september 29, 2022

Sex sätt att bli mer effektiv när du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen

Du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen. Du känner dig lite nervös och osäker, fast du egentligen tycker att det du…
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.