Nya funktioner på LinkedIn

Blogg
augusti 16, 2017
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Kanske har du under semestern lagt lite tid på att fundera över hur din digitala profil ser ut? Inte? LinkedIn-profilen är för många en källa till dåligt samvete – med all rätt tycker vi! Att ha en bra och uppdaterad LinkedIn-profil är viktigt för de allra flesta och väl värt att lägga lite tid på. Det är ett enkelt sätt att göra sig själv tydlig och synlig på nätet, vilket ökar chanserna till roliga jobb, samarbeten, möten och uppdrag.

Starta höstterminen med att stilla det dåliga samvetet – fixa till din profil om du inte redan har gjort det!

LinkedIn utvecklas och uppdateras hela tiden och blir allt roligare att använda. Under sommaren har man lanserat några nyheter i tjänsten som vi vill tipsa om.


Flera bilder i samma post

På Instagram finns redan denna funktion, men nu går det även att ladda upp flera bilder till varje post på LinkedIn. Det ger fler möjligheter att t ex dela slides eller publicera bilder från event.

Filmer direkt på LinkedIn

Snart kommer det att gå att filma och lägga upp filmen direkt i LinkedIn-appen. En film säger som bekant mer än tusen ord (eller hur det nu var) och det här ger möjlighet att dela erfarenheter på ett mer personligt sätt. Detta kommer att rullas ut till medlemmar successivt, än så länge är det bara få medlemmar som har tillgång till funktionen, men inom kort kommer det att vara tillgängligt för alla.

Dela ditt innehåll utanför LinkedIn

Nu går det att se ditt innehåll även för dem som inte är medlemmar eller inloggade på LinkedIn, genom att du delar det på Facebook, Twitter eller via e-post. Det bli alltså lättare att nå fler läsare och tittare.

Dela ett utkast

Kanske vill du få feedback från en kollega innan du publicerar en artikel? Nu finns möjlighet att enkelt dela ett utkast till en artikel innan du publicerar den. Klicka på ”Share draft” i redigeringsmenyn för att kopiera länken och skicka till den du vill.

Ta kontroll över kommentarerna

Nu kan du hantera kommentarer direkt på dina poster och artiklar. Det går att stänga av kommentarsfunktionen helt om du av någon anledning skulle vilja det.

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2017 All Rights Reserved.