Nyårslöfte? Putsa på ditt personliga varumärke! 

Blogg
januari 4, 2015
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Jag älskar allt som är nytt! Nya projekt, nya uppdrag, nya affärsidéer och ett nytt år! Det finns något så oerhört inspirerande med nya tag, och januari är den perfekta tiden för omstart. Kanske har du, precis som jag, lovat att äta hälsosamt, träna mer, stressa mindre eller ägna mer tid åt familjen? Men har du tänkt på att checka av om ditt personliga varumärke ligger i linje med dina karriärplaner för i år? Om inte, så är det dags nu. Man vet ju aldrig när ett nytt arbetstillfälle eller en möjlig karriärförändring kan dyka upp!

Kanske har du aldrig reflekterat över hur du uppfattas av andra och på vilket sätt det kan påverka ditt yrkesliv? Då är det hög tid att sätta i gång. Du kan till exempel gå PBA online – vår webbaserade utbildning som kommer att hjälpa dig att upptäcka och tydliggöra ditt personliga varumärke.

Eller så arbetar du redan strategiskt och medvetet för att stärka dina aktier på arbetsmarknaden, toppen i så fall! Då är nyår ett jättebra tillfälle att stämma av att ditt varumärke är aktuellt och anpassat för dina planer framåt.

Du kan börja med att testa statusen för ditt varumärke. Besvara de 29 frågorna under ”Testa ditt varumärke” här på startsidan. Den tar inte mer än fem minuter att göra och ger dig en uppfattning om vad du behöver ta tag i. Kör nu – nya tider, nya tag!

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2015 All Rights Reserved.