Seminariedag – Boosta din karriär!

Blogg
mars 17, 2015
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

De flesta coacher och andra småföretagare jag talar med älskar sitt jobb, men de allra flesta kämpar med att få verksamheten att gå ihop. Vi är många som slåss om samma uppdrag och samma kunder: konkurrensen är kort sagt mördande. Många missar chansen till uppdrag för att de inte är tydliga, de vill vara allt för alla. Och det funkar inte. Trovärdigheten spricker.

De gäller att vara attraktiv och tilltalande för sin målgrupp, Det gäller att bli hittad. Att hamna överst på kundernas mentala shoppinglista. Nu undrar du helt säkert – hur gör man då? Jo, du använder den största konkurrensfördelen du har – ditt personliga varumärke!

Vill du veta mer? Boka in den 16 april och kom till en energifylld, inspirerande seminariedag då vi berättar hur du får fler affärer, kan ta bättre betalt och få ett framgångsrikt roligt yrkesliv! Läs mer här om seminariet ”Boosta din karriär”

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2015 All Rights Reserved.