Seminariedag – Boosta din karriär!

Blogg
mars 17, 2015
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

De flesta coacher och andra småföretagare jag talar med älskar sitt jobb, men de allra flesta kämpar med att få verksamheten att gå ihop. Vi är många som slåss om samma uppdrag och samma kunder: konkurrensen är kort sagt mördande. Många missar chansen till uppdrag för att de inte är tydliga, de vill vara allt för alla. Och det funkar inte. Trovärdigheten spricker.

De gäller att vara attraktiv och tilltalande för sin målgrupp, Det gäller att bli hittad. Att hamna överst på kundernas mentala shoppinglista. Nu undrar du helt säkert – hur gör man då? Jo, du använder den största konkurrensfördelen du har – ditt personliga varumärke!

Vill du veta mer? Boka in den 16 april och kom till en energifylld, inspirerande seminariedag då vi berättar hur du får fler affärer, kan ta bättre betalt och få ett framgångsrikt roligt yrkesliv! Läs mer här om seminariet ”Boosta din karriär”

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2015 All Rights Reserved.