Seminariedag – Boosta din karriär!

Blogg
mars 17, 2015
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

De flesta coacher och andra småföretagare jag talar med älskar sitt jobb, men de allra flesta kämpar med att få verksamheten att gå ihop. Vi är många som slåss om samma uppdrag och samma kunder: konkurrensen är kort sagt mördande. Många missar chansen till uppdrag för att de inte är tydliga, de vill vara allt för alla. Och det funkar inte. Trovärdigheten spricker.

De gäller att vara attraktiv och tilltalande för sin målgrupp, Det gäller att bli hittad. Att hamna överst på kundernas mentala shoppinglista. Nu undrar du helt säkert – hur gör man då? Jo, du använder den största konkurrensfördelen du har – ditt personliga varumärke!

Vill du veta mer? Boka in den 16 april och kom till en energifylld, inspirerande seminariedag då vi berättar hur du får fler affärer, kan ta bättre betalt och få ett framgångsrikt roligt yrkesliv! Läs mer här om seminariet ”Boosta din karriär”

Relaterade Inlägg

Effektiv kommunikation
Blogg
september 29, 2022

Sex sätt att bli mer effektiv när du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen

Du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen. Du känner dig lite nervös och osäker, fast du egentligen tycker att det du…
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Följ oss
©2015 All Rights Reserved.