Sociala medier är här för att stanna. Så det så!

Blogg
augusti 29, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Lite trött på alla skeptiker som envisas med att dissa sociala medier i allmänhet och Facebook i synnerhet. Rätt använt är sociala medier en fantastisk kanal för kommunikation och relationsbygge. Vi kan bygga relationer med kunder, kollegor och omvärld på ett sätt som inte varit möjligt tidigare. Och alla kan bidra.

För företag är det en nödvändig kanal för att förstå vad som sägs därute och kunna agera på det. Sociala medier ska absolut vara en angelägenhet för hela organisationen; att bidra till, ta del av och följa. Det är sätt att bygga, utveckla och vårda sitt varumärke på. Det är ett sätt att visa att man hänger med sin samtid.

Sociala medier är här för att stanna. Kanske kommer inte Facebook, Linkedin och Twitter finnas kvar för evigt, det kommer säkert nya plattformar, men det här sättet att bygga relationer på har skapat ett behov som inte kommer att försvinna.

Tvärtom, vi har bara sett början.

Relaterade Inlägg

Vd:s rykte driver försäljning och ökar synligheten
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Blogg
juni 16, 2022

Förtroende vårt viktigaste kapital

Förtroende är avgörande för att vi ska vilja jobba ihop med någon, köpa något av någon eller för den delen rösta på någon. Förtroende…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.