Tänk som ett företag – för DU är ett.

Blogg
juli 13, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Jag har funderat en del på skillnaden mellan företag och individ. Om du tänker på några av de funktioner som finns i ett företag så kommer du att se att de funktionerna också är relevanta för ditt eget liv. Detta skriver jag vidare om i min senaste  krönikaPengakoll.nu.

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.