Vad är framgång?

Blogg
september 12, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Det är lätt att fastna i floskel-träsket. Vi pratar ofta om framgång och att vara framgångsrik. Jag också. Men vad är det egentligen och är det samma sak för alla? För min del är framgång när jag kan jobba med, och tjäna pengar på, det jag tycker är allra roligast att göra. Gillar Richard Bransons definition också. Jättemycket. Vad tycker ni?

Relaterade Inlägg

Blogg
april 20, 2022

Lär av den bästa – Steve Jobs

Som gammalt Apple-fan och har jag följt både företaget och grundaren Steve Jobs under många år. Jag är precis som många andra väldigt imponerad…
Blogg
mars 30, 2022

Starka varumärken står för något

Många företag pratar mest om sina erbjudanden, men det är svårt för att inte säga omöjligt att särskilja sig baserat på rationella produktfakta. Det…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.