Vem är Håkan Juholt?

Blogg
juni 28, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Jag är nyfiken på Håkan Juholt. Vem är han, vad står för han för? Inte ens de innersta sossekretsarna verkar kunna ge besked.  En doldis och ett helt otippat val för de flesta. Först intrycket är väl ett trött GÄSP, men som han själv säger i dagens SVD:

– Här är jag, en Åsa-Nisse, en bondlurk, en som bara kan lyssna på Elvis och har mustasch. Men en dag kommer ni att hitta det andra i mig.

Hoppas att det inte dröjer alltför länge, för det har de inte råd med. För sossarna är i desperat behov av en stark företrädare. Idag räcker det inte med ett partiprogram eller en bra idé – för det handlar till syvende och sist om förtroende och det är människor vi får förtroende för – inte partiprogram.

Att politiken personifieras allt mer har väl knappast undgått någon. Själv tycker jag att det är bra att politik kopplas till människor, eftersom det är människor som bedriver politik. Personifieringen hjälper oss att välja.

Det ska bli spännande att följa dramat kring sossarna.

Kolla vad folk tycker här

Relaterade Inlägg

Effektiv kommunikation
Blogg
september 29, 2022

Sex sätt att bli mer effektiv när du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen

Du ska presentera en idé för din chef eller ledningsgruppen. Du känner dig lite nervös och osäker, fast du egentligen tycker att det du…
Blogg
augusti 25, 2022

Vd:s varumärke driver försäljning och ökar företagets synlighet

Som vd för ditt företag är du ansiktet utåt för företaget eller verksamheten du driver. Du är den som alla först tänker på när…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.