Vem är Håkan Juholt?

Blogg
juni 28, 2014
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Jag är nyfiken på Håkan Juholt. Vem är han, vad står för han för? Inte ens de innersta sossekretsarna verkar kunna ge besked.  En doldis och ett helt otippat val för de flesta. Först intrycket är väl ett trött GÄSP, men som han själv säger i dagens SVD:

– Här är jag, en Åsa-Nisse, en bondlurk, en som bara kan lyssna på Elvis och har mustasch. Men en dag kommer ni att hitta det andra i mig.

Hoppas att det inte dröjer alltför länge, för det har de inte råd med. För sossarna är i desperat behov av en stark företrädare. Idag räcker det inte med ett partiprogram eller en bra idé – för det handlar till syvende och sist om förtroende och det är människor vi får förtroende för – inte partiprogram.

Att politiken personifieras allt mer har väl knappast undgått någon. Själv tycker jag att det är bra att politik kopplas till människor, eftersom det är människor som bedriver politik. Personifieringen hjälper oss att välja.

Det ska bli spännande att följa dramat kring sossarna.

Kolla vad folk tycker här

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2014 All Rights Reserved.