We proudly present….

Blogg
februari 26, 2018
Pia Lanneberg

Expert inom kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete

Vi är så glada över att få presentera vår nya kollega, Johanne Spjut! Hon är en av de bästa som går att hitta när det gäller ledarskap i allmänhet och ett inkluderande ledarskap i synnerhet. Att säga att hon brinner för mångfald är en grov underdrift, hon bokstavligen lever och andas mångfald! Hon är från Bryssel, gift med en svensk, har bott i Italien, Belgien, Frankrike och Sverige och har hela världen som sin arbetsplats. Pratar fyra språk flytande (onekligen lite avundsjuk) och kan det mesta om att arbeta och leva i mångkulturella miljöer. Vi är faktiskt lite malliga över att ha lyckats värva henne till oss!

Självklart delar hon vår vision om ett mänskligare näringsliv där företag och organisa-tioner lyfter fram människorna som sin främsta tillgång. Och hon är, precis som vi, övertygad om att våra fokusområden kommunikation, ledarskap och personal branding är avgörande parametrar för att lyckas.

Johanne har arbetat med ledarskapsutbildningar i en internationell miljö i över 20 år, och kommer närmast från ESSCA School of Management i Frankrike. Hon har hjälpt otaliga företag att bygga inkluderande kulturer och tränat chefer från över 40 länder i inkluderande ledarskap. Mångfald utan inkludering hänger nämligen ihop; inkludering är en förutsättning för att fullt ut kunna dra nytta av fördelarna med mångfald.

Hur man aktivt arbetar med, och drar fördel av mångfald har blivit en av de viktigaste frågorna som företag och organisationer har att ta tag i. Med rätt förut-sättningar och ledarskap är blandade grupper mer innovativa och produktiva, och dessutom blir arbetsmiljön bevisat bättre av mångfald. Vi kan hjälper er med precis just det. Välkommen till oss Johanne!

Läs gärna mer om hur Johanne arbetar med inkluderande ledarskap här!
Och vill du veta mer om Johanne (och veta vilken som är hennes favoritsvordom) så finns svaret här

Relaterade Inlägg

Blogg
april 24, 2023

Drömchefens egenskaper där LYSSNA är den viktigaste

Kraven på dagens ledare är många och kommer från alla håll och kanter; uppifrån, utifrån och inifrån. Det är inte lätt att vara en…
Blogg
mars 31, 2023

TEDxStockholm presenterar åtta idéer och åtta talare

De flesta av er har säkert någon gång lyssnat på ett TED talk, vi har inspirerats och fascinerats av fantastiska talare som Simon Sinek,…
Följ oss
©2018 All Rights Reserved.