Utbilda
utbildarna!

Rollen som utbildare är något av det roligaste som finns! Det är en förmån att se andra att växa och få bidra till ny kunskap och nya insikter. Men det finns en del utmaningar på vägen; vi lär oss på olika sätt, det är svårt att hålla engagemanget uppe och att anpassa utbildningarna efter olika former och forum. Det ställer stora krav på kursledarna som behöver anpassa sin pedagogik både efter kursdeltagarna och den teknik som finns att tillgå. Har ni personer som är experter inom sina områden, men inte på att hålla utbildningar? Då är vår kurs Train the Trainer lösningen för er!

1.Train the trainer

Alla som förmedlar kunskap har inte tid att utveckla sig själva för att bli effektiva utbildare. Tillsammans med oss får ni chansen att vässa er pedagogiska förmåga och bli bättre på att hålla kurser både i det digitala och det fysiska klassrummet.

Under en eller två dagar lär vi ut hur man disponerar och håller en engagerande utbildning. Och hur man delar med sig av kunskaper, färdigheter och insikter som kursdeltagarna har praktisk nytta av.

2.Ur innehållet

  • Hur säkerställer man att deltagarna verkligen har förstått?
  • Hur hjälper man deltagarna att omsätta ny kunskap till praktisk handling
  • Hur bygger man upp en bra utbildning och skapar en röd tråd?
  • Hur skapar man interaktion och håller engagemanget uppe, oavsett om utbildningen sker IRL eller digitalt?
  • Vad säger forskningen på det nya lärandet?
  • Hur arbetar man när gruppen har olika bakgrund och kunskapsnivåer?

Vill du veta mer?
Ta en digital kaffe med mig! Boka tid här!

Följ oss
©2022 All Rights Reserved.